Lov!

De sista tio dagarna har jag haft en snarlik rytm. Sova, äta, plugga, gymma. En ganska tråkig period har därmed passerat i mitt liv. Men nu blir det andra bullar. När denna vecka är över så har halva terminen passerat. Då är det lov även kallad recess week. Medan alla flitiga singaporianska studenter sitter hemma på kammaren och studerar för att få de högsta beygen så reser alla utbytesstudenter runt Asien.

Såklart har även jag resplaner och de lyder som följer:

  • Fredag 20/2. Flyga från Johor Bahru till Kota Kinabalu på Borneo. Johor Bahru är Singapores systerstad på andra sidan gränsen till Malaysia. Anledningen till att man flyger därifrån är att det är mycket billigare.
  • Lördag 21/2. Hänga runt i Kota Kinabalu mest för att den billigaste flighten var på kvällen. På kvällen flyger jag vidare till Tawau. Därifrån tar man sig vidare till Semporna som är basen för all dykning på Sipadan Island.
  • Söndag 22/2-Tisdag 24/2. Dyka på Sipadan. För den som har följt mina äventyr kanske uppmärksammar att jag redan har varit där en gång. Dykningen är dock så sjukt bra så att jag ville åka tillbaks.
  • Onsdag 25/2. Resdag. Minibuss till Tawau, flyga till Kuala Lumpur och därefter vidare till Bali. Mitt första besök på Bali och i landet Indonesien.
  • Torsdag 26/2-Måndag 2/3. Hänga runt på Bali. Har egentligen inte så mycket planer utan kommer nog att ta det som det kommer. Har dock läst att det finns bra dykning på Gili Trawangan som är en ö i närheten. Sedan måste man ju kolla in Kuta beach som är Bali:s signum. Det var även där som Balibombningarna var 2002.
  • Tisdag. 3/3. Flyga till Singapore igen.

Jag har lite oavklarat skolarbete som ska vara färdigt precis efter recess week så jag kommer att ha med mig min dator. Så förhoppningsvis blir det lite uppdateringar under resans gång.

1 svar till “Lov!”


Kommentera