O Canada

Då blev det tillslut avresa till Canada och Toronto för lite jobb. Resan gick smärtfritt och jag var i princip själv på immigrations på Torontos flygplats och det tog cirka 10 minuter att få sitt arbetsvisum. Smidigt!

Jag har hamnat på ett stort projekt hos en Kanadensisk retailer som också använder SAP Retail. De har ett fint kontor i en förort utanför Toronto men det visar sig att IT sitter i källaren som inte har några fönster. En märklig känsla att sitta helt utan dagsljus under en hel arbetsdag. Man kommer lätt att tänka på den gamla sitcomen The IT Crowd (IT-supporten) som handlar om ett gäng IT-nördar som sitter i källaren och sköter IT-supporten åt ett stort företag.

Jag har installerat mig på ett lägenhetshotell ute i förorten ganska nära kontoret. Som brukligt i Nordamerika kör alla bil till jobbet vilket innebär enorma bilköer som man helst inte vill befinna sig i på morgonen. De första dagarna har bjudit på riktigt hederligt skitväder med regn varje dag så kvällarna har mest spenderats på hotellet med NHL och NBA som främsta underhållning. Till helgen blir det att ta sig Downtown för att kolla in centrala Toronto.

0 svar till “O Canada”


  • Inga kommentarer

Kommentera