Florida – Last Part

Har ju glömt av att skriva om sista delen av Floridaresan. Det är ju över ett halvår sedan nu men kan ju återge det kort. Vi styrde vår Jeep mot Fort Lauderdale där vi festade av Spring Break med collegestudenterna. Efter lite andra aktiviteter och turistande så styrde vi söderöver mot Key West. Man kör ut dit på en väldans massa broar och väl där ute så möts man av en skön atmosfär och kolonial arkitektur. Där bodde vi några dagar och tog det lugnt, åt gott och var ute på havet.

Sista etappen gick från Key West tillbaks till Miami Beach för en dags övernattning. Vi hittade ett riktigt schyst hotell med världens skönaste poolområde på taket. Till sist så övernattade vi i Boca Raton innan jag körde tillbaka till Miami, lämnade tillbaka jeepen och flög hem till Stockholm via New York. Florida är ett av de skönaste ställen jag varit på!

0 svar till “Florida – Last Part”


  • Inga kommentarer

Kommentera