Äventyr framöver

Veckan har så smått gått över till helg. Sedan vi kom hem från Tioman Island har det mest varit skolarbete i synfältet. Tutorials och lektioner har varvats med grupparbete och studerande av kinesiska tecken. Mitt schema ser för övrigt ut så här:

Måndag: Ledig
Tisdag: 15-16 Introduktion to Computer Security
Onsdag: 9-10 Multimedia Technologies, 12-14 Chinese I
Torsdag: 10-12 E-Commerce Technologies, 12-14 Chinese I, 14-16 Multimedia Technologies, 16-18 Introduction to Computer Security
Fredag: 14-16 Chinese I

Ett ganska behagligt schema då man lätt kan skapa sig en långhelg genom att hoppa över Kinesiskan på fredagen. Enda nackdelen är att alla föreläsningar ligger på torsdagar då den stora utedagen här är onsdagar. Man blir dödstrött i skolan dagen efter men man överlever.

Det kommer att bli hektiska veckodagar i skolan då helgerna framöver är i princip fullbokade. Imorgon lördag, står vindsurfingskurs på schemat. Nästa helg har vi weekendresa till Vietnam och Ho Chin Minh City inbokad. Helgen den 12-14 september kommer jag troligtvis att återvända till Tioman Island för att gå en dykkurs. Efter det börjar det veckolånga lovet och då ska en nio man tapper skara bestående av svenskar, norrmänn, amerikanare och eventuellt en tysk åka till Borneo för att bestiga berg och traska i djungeln. Själv ska jag krydda det hela med lite dykning i världsklass på Sipadan Island. Där kan man om man har (o)tur träffa på Revhaj, Hammarhaj, Valhaj, Sköldpaddor, Barracudor och Manta. Blir mycket spännande att rapportera om framöver!

0 svar till “Äventyr framöver”


  • Inga kommentarer

Kommentera